Klaar voor Goudestein?

Aangedreven door de energie van de aanliggende rivier de Vecht, is er de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan de afronding van Goudestein: het nieuwste wooncomplex van Zuilen met 31 appartementen en 26 grondgebonden woningen. De laatste hand wordt op dit moment gelegd zodat medio december de eerste bewoners kunnen genieten van hun nieuwe thuis.

We zijn enorm trots op het resultaat. Het type baksteen dat is gebruikt en de verschillende metselwerkverbanden hebben een uitstraling opgeleverd die in het echt nóg mooier is dan op de tekentafel van de architect. Op dit moment is de bouw vooral gericht op het piekfijn installeren en in orde maken van de inrichting van de woningen. Kwaliteit en comfort staan hierin voorop.

Benieuwd of geïnteresseerd in een woning van Goudestein? Gelukkig zijn er nog steeds een aantal woningen en appartementen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Check welke woningen en appartementen nog vrij zijn en schrijf je vandaag nog in.

Of bekijk verschillende appartementen en een eengezinswoning in het echt op onze open dag van donderdag 1 november van 15.30 tot 17.00 uur!

Mocht je nog behoefte hebben om de buurt te leren kennen voordat je je beslissing maakt, dan heeft Zuilen de komende tijd genoeg te bieden. Zo biedt de Parel van Zuilen bijna elke maandag een Parelsessie: live muziek met een ziel, mogelijk in combinatie met een lekker diner. Of anders maak je een heerlijke wandeling door het Julianapark en haal je een lekker broodje bij Familie van Rijk. Voordat je het weet woon je op Goudestein en maak je die wandeling elke zaterdag!

Een nieuwe huurwoning in 6 simpele stappen