Nog enkele woningen beschikbaar!

Nu de zomer eindelijk doorbreekt ervaren de eerste Goudesteiners het rijke leven aan de rivier. Klinkt je dit als muziek in de oren en heb je nog geen plekje bemachtigd? Dan hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk nog enkele huurwoningen beschikbaar, waarvan de meeste eengezinswoningen zijn.
Dus wil jij met je familie en/of kinderen deze zomer nog genieten van de ruimte en het groen aan de Vecht? Ga dan nu naar de woningzoeker op deze website en bekijk welke droomplekken er nog beschikbaar zijn.
Toch nog niet helemaal overtuigd van de locatie? Bezoek dan onze locatie-pagina. Daar vind je de leukste en belangrijkste plekjes van Zuilen in een handig overzicht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de CrossFit, Familie van Rijk of het heerlijke Julianapark? Met deze hotspots zorg je ervoor dat je als gloednieuwe bewoner van Goudestein elke dag iets te doen hebt en je geen moment verveelt.

Een nieuwe huurwoning in 6 simpele stappen